ČIŠĆENJE

ShoeCleanique razumije da život može biti zauzet – što znači da je za mnoge naše kupce čišćenje cipela na niskom popisu prioriteta ili uopće nije.

Znamo da nemate vremena za čišćenje cipela, no znamo i da niti jedan par obuće ne zaslužuje biti prljav, zgužvan, odbačen i zaboravljen.

ShoeCleanique pruža neusporedivu i profesionalnu uslugu čišćenja cipela. Ručno pranje vašeg omiljenog komada obuće naših “doktora” s profesionalnim sredstvima za čišćenje Reshoeven8r će im vratiti onaj početni, prvi, pravi sjaj.

OBNAVLJANJE / RESTAURACIJA

Sigurno smo da u vašoj kolekciji postoji par cipela koje nikad nećete baciti ma koliko god one bile stare, iznošene i istrošene. U ShoeCleanique-u uz uslugu čišćenja vršimo i uslugu obnavljanja/restaruacije vaših cipela.

Opsežno i detaljno čišćenje cipela iznutra i izvana, pomno pranje vaših vezica te vraćanje boje, i prvotnog stanja vaših cipela. Ne brinite za žuti đon ili istrošenost materijala. Vaše cipele će biti kao da ste ih prvi put kupili.

PERSONALIZACIJA / CUSTOM

Dizajnirajte svoj par cipela po vašem ukusu i imajte unikatne cipele! Personalizirane cipele trenutačno su jako popularne, vjerojatno više nego što su ikad bile.

Ovdje u ShoeCleanique-u pretvaramo vaše ideje u stvarnost. Od jednostavnog bojanja, malih detalja do velikih i kompliciranih crteža i motiva koje zaista obožavamo raditi.

Znamo da voliš svoje cipele. Neka budu vaše, jedinstvene, unikatne, baš kao i vi!

ABOUT US

“Started from the garage now we in Mesnička 1.”

Dvoje najboljih prijatelja, velikih ljubitelja NBA-a i “sneakerhead” kulture nagnali su da hobi, strast i želju pretvore iz garaže i dnevne sobe roditelja u ozbiljan posao.

Dvije godine kasnije, otvara se prvi ShoeCleanique dućan u centru grada. ShoeCleanique specijalizirano je mjesto u kojem možete ostaviti svoj omiljeni komad obuće na čišćenje, obnavljanje/restauraciju ili na personalizaciju vašeg komada obuće na koji možete staviti što god vaša mašta iziskuje.